Jezus zoektocht

Het is zover, we zijn toe aan onze laatste activiteit. Deze heeft plaats op zaterdag 26 april om 10h00. Bij goed weer gaat de zoektocht door in de tuin van de pastorie, bij slecht weer in het parochie centrum, maar de kinderen en ouders verzamelen op het Vijverplein. Breng zeker jullie boekjes mee. We verwachten af te ronden om 12h00.
Met deze activiteiten zijn we dichter bij Jezus gekomen. We weten nu waarom we onze communie doen. Om de viering zelf vlot te laten verlopen lassen we nog een aantal repetities in. Deze zullen afzonderlijk zijn voor de kinderen die hun communie in Wiemesmeer en in Zutendaal doen. In Zutendaal zijn er 3 repetities in Wiemesmeer 2. Dit zijn de data en uren:

 • voor Zutendaal
  • Woe 15/5 13h00-15h00
  • Woe 21/5 13h00-15h00
  • Ma 26/5 16h30 -17h30
 • voor Wiemesmeer
  • Woe 28/5 13h00-15h00
  • Woe 4/6 13h00-15h00
De repetities zullen telkens doorgaan in de kerk van de parochie.

Zoals ieder jaar zullen er ook dit jaar foto’s gemaakt worden tijdens de communie mis. We hebben een fotograaf die deze taak al jaren plichtsgetrouw op zich neemt en dit om de viering zo weinig mogelijk te storen. Anders dan andere jaren zullen de foto’s gratis beschikbaar gemaakt worden via deze site. Dit laat u toe deze zelf af te (laten) drukken of digitaal te bewaren. U zal een email krijgen als ze online staan, maar u zal geen afgedrukte foto’s meer kunnen bestellen.
Rest mij nog jullie nog een fijne paasvakantie te wensen en alvast een vrolijk Pasen.

Reacties zijn gesloten.