Jezus-zoektocht

De vorige activiteit waarvan je een verslag je en wat foto’s terug vind onder activiteiten was een knaller, en de volgende belooft dat ook te worden. De volgende activiteit is ook alweer onze laatste activiteit voor we aan de repetities beginnen. Het is een zoektocht in de tuin van de pastorie voor ouders en communicanten, tenminste als het weer het toelaat. Bij regen gaat het door in het Parochie Centrum. We starten zaterdag 21 maart om 10h00 en verwachten af te ronden rond 12h00. Breng zeker jullie boekjes mee want die zullen we nodig hebben.

Verder wou ik al even meegeven dat zoals ieder jaar er ook dit jaar foto’s gemaakt worden tijdens de communie mis. We hebben een fotograaf die deze taak al jaren plichtsgetrouw op zich neemt en dit om de viering zo weinig mogelijk te storen. Andere fotografen zijn om die reden niet gewenst. De getrokken foto’s worden gratis beschikbaar gemaakt via deze site. Dit laat u toe deze zelf af te (laten) drukken of digitaal te bewaren. U zal een email krijgen als ze online staan.

Reacties zijn gesloten.