Eerste communie viering Zutendaal – Praktisch

We hebben zonet de laatste repetitie afgerond, donderdag is het zover voor de communicantjes uit de parochie Zutendaal. We weten dat zo’n grote dag altijd wat hectisch is. Duidelijke afspraken en stipte aanwezigheid voorkomen kleine irritaties:

  • Er worden voor elke communicant 2 plaatsen voorbehouden. Deze plaatsen zijn genummerd. Dit nummer werd de laatste repetitie op het handje van de communicant geschreven en de lijst word nog eens doorgemaild. Moest u uw nummer toch gemist hebben, hebben de catechisten de lijst donderdag bij.
  • We beseffen dat er ook een groot deel van de familie aanwezig wil zijn tijdens de viering. Er zijn voor hun geen plaatsen voorbehouden. Voorafgaand aan de communieviering van 11h00 is er nog de viering van 9h30, deze duurt tot ongeveer 10h15. Mogen wij aan alle sympathisanten vragen de kerk niet te betreden voordat deze viering is afgelopen om deze niet te verstoren?
  • Als we stipt kunnen beginnen, kunnen we op tijd eindigen. We verwachten de communicanten met hun ouders om 10h45 aan de fietsenstalling onder aan de kerk. Op dat moment word er ook een groepsfoto gemaakt. Het zou fijn zijn als iedereen daar op staat.

Verzamelen

  • Om de viering ongestoord te laten verlopen herhalen we nog eens dat er een fotograaf aanwezig is die van elk kind foto’s maakt. Andere fotografen of camera mensen zijn niet gewenst om de viering niet te verstoren.
  • Als u uw GSM al meebrengt dient deze uiteraard uit te staan.

Mochten we je donderdag niet persoonlijk spreken willen we je alvast via deze weg een hele prettige dag toewensen.

Reacties zijn gesloten.