Agenda 2015-2016

De nieuwe agenda staat online, deze vraagt om wat verduidelijking. Het zal wel opvallen dat zowat alle activiteiten in de kerk van Wiemesmeer doorgaan. Hiervoor is een eenvoudige verklaring; de kerk van Zutendaal zal een hele tijd buiten gebruik zijn door renovatiewerkzaamheden. Mer details vind je hierover op parochie website.

Het gevolg hiervan is dat de eerste communicanten uit Zutendaal ook hun communie in de kerk van Wiemesmeer zullen doen, weliswaar op de voor Zutendaal gebruikelijke dag. Ook het start uur van de wekelijkse missen verschuift hierdoor,  de agenda geeft alvast de te verwachten uren weer. Eventuele wijzigingen zullen worden doorgeven op het moment dat we hier zekerheid rond hebben.

De kerkrenovatie maakt de planning uiteraard niet eenvoudiger, we hopen dan ook dat we op uw begrip mogen rekenen.

Reacties zijn gesloten.