Jezus zoektocht

Tijdens onze volgende activiteit gaan we op zoek naar Jezus in de kerk van Wiemesmeer. We doen dat met de communicanten en hun ouders, broers en zussen zijn ook welkom, op zaterdag 12 december om 10h00. Je zal dan je boekje nodig hebben, dus vergeet dat niet. We verwachten af te ronden rond 12h00.

Verder is er ook meer duidelijkheid over het start-uur van de vieringen volgend jaar. Het uur van de eerste-communievieringen voor zowel de parochie Wiemesmeer als Zutendaal is verschoven naar 11h00. Dit staat dus niet juist op de blaadjes die we hebben meegegeven tijdens de ouderavond. Het nieuwe uur is aangepast in de agenda.

Wie geïnteresseerd is in wat sfeerbeelden van de vorige activiteit kan die terug vinden onder activiteiten.

Mogen we verder nog vragen om even te verwittigen moest je niet bij de activiteit kunnen zijn?

Tot binnen kort.

Reacties zijn gesloten.