Het geheim van de Eucharistie

Het tempo gaat omhoog, maar dit is alweer de laatste activiteit voor we aan de repetities beginnen. We maken er een geweldige activiteit van zonder mama’s of papa’s. We beginnen er zaterdag 12 maart om 10h00 aan in de kerk van Wiemesmeer. We gaan aan de hand van een aantal spelletjes en verhalen ontdekken waar de Eucharistie om draait. De boekjes zullen we deze keer niet nodig hebben. Om 12h00 zullen we het geheim ontdekt hebben en mogen de communicantjes afgehaald worden.
Moest je er niet bij kunnen zijn dan appreciëren we zoals steeds een seintje vooraf.

Verder nog een paar praktische zaken. Zoals reeds gezegd is er tijdens de eerste communie vieringen een fotograaf aanwezig. Zijn foto’s worden jullie kosteloos ter beschikking gesteld via deze site. Om de viering zo weinig mogelijk te verstoren zijn andere fotografen of cameramensen dan ook niet gewenst.

Verder is onze dankviering van 4 juni een week verschoven naar zaterdag 11 juni. Dit is ook aangepast in de agenda.

Nog wat sfeerbeelden van de vorige activiteit vind je terug onder activiteiten.

Reacties zijn gesloten.