Het geheim van de eucharistie

Nu we uitgebreid de verrijzenis van Jezus en het passeren van de paashaas gevierd hebben willen we jullie aandacht vragen voor de laatste activiteit. We gaan zaterdag opzoek naar het geheim van de eucharistie. De communicantjes starten hiermee om half vijf. Rond tien voor zes verwachten we dan de ouders terug om aan te sluiten bij de eucharistieviering.

Dit is de laatste gezamenlijke activiteit, erna starten de repetities afzonderlijk voor de communicanten van Wiemesmeer en Zutendaal.

Gezien de voorbereidingen van de communie nu in volle gang zijn willen we er nog eens op wijzen er tijdens de communieviering een fotograaf aanwezig zal zijn. De foto’s zullen af te halen zijn op de website. Om de viering niet te verstoren zijn andere fotografen of cameramensen dan ook niet gewenst.

Moest je er komende zaterdag niet bij kunnen zijn laat dan zeker wat horen.

Reacties zijn gesloten.