Afronding werkjaar

De cadeautjes zijn uitgepakt, de foto’s plakken netjes in het album en afgelopen zaterdag hebben we samen dank je wel gezegd. Hiermee eindigt het werkjaar voor ons catechisten en voor jullie onze communicanten. Wij zijn samen met jullie op weg gegaan om Jezus beter te leren kennen en op die manier God te ontdekken in ons hart. Jullie zijn nu onderdeel van de grote vriendengroep van Jezus; de gelovige mensen in onze federatie en ver daarbuiten. Dat verhaal eindigt hier natuurlijk niet. Elk weekend opnieuw zijn jullie welkom aan de tafel van Jezus. We hebben nog schitterend nieuws, want in onze federatie zijn we nog niet uitgefeest. Graag willen we jullie uitnodigen voor de komende feestelijkheden. Op 30 juli 2017 zal de kerk van Zutendaal opnieuw geopend worden. We hebben jullie nodig om op die dag Maria te verwelkomen in haar vernieuwde thuis. Ook op 15 augustus vieren we feest met Onze-Lieve-Vrouw. Die dag mogen jullie meegaan tijdens de processie door de straten van Zutendaal. Alle concrete afspraken volgen later nog. We wensen jullie alle geluk en hopelijk tot snel.

Reacties zijn gesloten.