Communieviering Wiemesmeer – Praktisch

De laatste repetitie voor onze Wiemesmeerse communicanten is achter de rug. Zondag is het zover. We weten dat zo’n grote dag altijd wat hectisch is. Duidelijke afspraken en stipte aanwezigheid voorkomen kleine irritaties:

  • Er worden voor elke communicant 2 plaatsen voorbehouden. Deze plaatsen zijn genummerd, we bezorgen u uw nummer vlak voor de viering.
  • We beseffen dat er ook een groot deel van de familie aanwezig wil zijn tijdens de viering. Er zijn voor hun geen plaatsen voorbehouden. Voorafgaand aan de communieviering van 11h00 is er nog de viering van 10h00, deze duurt tot ongeveer 10h45. Mogen wij aan alle sympathisanten vragen de kerk niet te betreden voordat deze viering is afgelopen om deze niet te verstoren?
  • We verwachten de communicanten met hun ouders om 10h50 stipt in de sacristie van de kerk. Voor de viering word er een groepsfoto gemaakt en het zou fijn zijn als iedereen daar op staat.

  • Om de viering ongestoord te laten verlopen herhalen we nog eens dat er een fotograaf aanwezig is die van elk kind foto’s maakt. Andere fotografen of cameramensen zijn niet gewenst om de viering niet te verstoren.
  • Als u uw GSM al meebrengt dient deze uiteraard uit te staan om dezelfde reden.

Mochten we je zondag niet persoonlijk spreken willen we je alvast via deze weg een hele prettige dag toewensen.

Tot zondag,

De werkgroep Eerste communicanten

Reacties

Communieviering Wiemesmeer – Praktisch — 1 reactie

  1. Wanneer zijn de foto’s van de communie van Wiemesmeer beschikbaar aub ?