Zangrepetitie en knutselen

Zaterdag is onze zangrepetitie. Dan gaan we de liedjes oefenen die we zullen vieren tijden de eerste Communie viering. We gaan ook iets leuks knutselen dat jullie tijdens de viering aan jullie ouders kunnen geven. Het zou fijn zijn als jullie er dus allemaal zijn want we hebben hier geen andere momenten voor voorzien.

We beginnen om 10h00 in de gebouwen van de school van Zutendaal Centrum (Schoolstraat 5).

Verder zullen jullie ook wel hard bezig zijn met voorbereidingen van de communie. Daarom willen we er nog eens op wijzen er tijdens de communieviering een fotograaf aanwezig zal zijn. De foto’s zullen af te halen zijn op de website. Om de viering voor iedereen aangenaam te maken, zijn andere fotografen of cameramensen dan ook niet gewenst.

Reacties zijn gesloten.