Dubbel activiteit

2019 al, jongens wat vliegt de tijd toch. Ja wel in dit jaar doen jullie je eerste communie, en zelfs over dik drie maanden al. Hoog tijd voor de volgende activiteit. We vliegen er komende zondag (17/2) goed in.

We gaan alvast iets knutselen voor tijdens de eerste communieviering en verder alle liedjes al eens repeteren.

We beginnen er aan om 9h00 in de klaslokalen van de school De Parel in het centrum van Zutendaal. Om 10h45 mogen de mama’s en papa’s je daar komen halen en dan zien we jullie om 11h00 terug in de Kerk van Zutendaal voor de familieviering. In de familieviering is vanzelfsprekend het hele gezin welkom. Sterker nog moest je nog andere kinderen kennen die ook willen komen met hun mama of papa, nodig die dan zeker uit.

Tot zondag.

PS.S Laat iets weten als je er niet bvij kan zijn.

Reacties zijn gesloten.