Zangrepetitie en knutselen

Zaterdag is onze zangrepetitie. Dan gaan we de liedjes oefenen die we zullen zingen tijden de eerste Communie viering. We gaan ook iets leuks knutselen dat jullie in de viering aan jullie ouders kunnen geven. Het zou fijn zijn als jullie er dus allemaal zijn want we hebben hier geen andere momenten voor voorzien.

We beginnen om 10h00 in de gebouwen van de school van Wiemesmeer “De stapsteen” (Jachthoornplein 4).

De papa en mama’s zullen ook wel al hard bezig zijn met de voorbereidingen van de communie. We hopen om hier samen een mooi moment van te maken dat we niet willen laten verstoren door mensen die rechtstaan en rondlopen. Daarom voorzien we zelf een fotograaf die zijn de foto’s integraal en gratis beschikbaar stelt op onze site. Andere fotografen of cameramensen zijn dan ook niet toegelaten.

Reacties zijn gesloten.