Nieuwe data

Hopelijk gaat het goed met jullie, onze eerste communicanten werkgroep is voorlopig ook nog gezond. We hebben onze tijd gebruikt om te kijken hoe het nu verder moet met onze eerste communie weg.

Omwille van de ons opgelegde maatregelen zijn we genoodzaakt het aantal samenkomsten drastisch te beperken. Alle activiteiten tot en met juli worden alvast geannuleerd. We hopen een eerste keer terug samen te kunnen komen tijdens de 15 augustus processie.

De eerste communie vieringen zullen doorgaan op de laatste 2 zondagen van september nog steeds om 11h00. Voor de communicanten uit Zutendaal is dit op 20 september voor die uit Wiemesmeer op 27 september. De repetities gaan telkens door op zaterdag en woensdag.

De concrete tijdstippen vind je terug in de agenda.

Rond 15 augustus pikken we de draad terug en zullen we meer details communiceren. Mogen we jullie in tussentijd vragen om de liedjes die jullie hier op de site vinden thuis te oefenen.

Helaas moeten we eindigen met jullie erop te wijzen dat deze data onder voorbehoud zijn van eventueel nieuwe maatregelen vanuit de overheden.

Zorg goed voor elkaar, zing met elkaar. 🙂

Reacties zijn gesloten.