Twee vieringen per parochie in beperkte kring

We hopen dat het goed met jullie gaat en dat jullie op dit moment nog genieten van een fijne vakantie. We hadden – met jullie – gehoopt dat we vanaf september opnieuw meer bewegingsvrijheid zouden krijgen. Om die reden hebben we onze tijd genomen om nieuwe plannen voor jullie grote dag te maken. Door de gekende omstandigheden zal jullie communie in uitzonderlijke omstandigheden doorgaan.

Hieronder kunnen jullie de grootste wijzigingen in de planning terugvinden:

  • De 15 augustus processie van komende zaterdag is afgelast. Jullie kunnen dus niet zoals andere jaren meestappen. Indien u dat wenst kan u naar één van de vieringen in de kerk van Zutendaal om 9h30 of om 11h00
  • De eerste communieviering zal omwille van de beperkte toegelaten personen telkens in twee groepen verdeeld worden. Er zal zowel in Wiemesmeer als in Zutendaal een viering zijn om 9h30 en een viering om 11h00. De verdeling van deze vieringen vind u in de agenda.
  • In de viering is er door de ons opgelegde beperkingen alleen plaats voor de eerste communicant en zijn gezin. Voor meters, peters, grootouders en andere geliefden zullen we de viering via live streaming beschikbaar maken.

De meer praktische details volgen nog begin september.

We beseffen dat dit niet het gedroomde scenario is, maar we willen er, samen met jullie, een onvergetelijke viering van maken.

Hou moed en tot snel.

Reacties

Twee vieringen per parochie in beperkte kring — 1 reactie

  1. Goedemorgen,

    Kunnen wij dit ook uitstellen en volgend jaar meedoen?

    Dit is zo jammer en teleurstellend, ik hoor dat bij sommige gemeentes, ze knn uitstellen.

    Groeten Cindy willems