Vieringen parochie Zutendaal

De laatste repetitie voor communicantjes uit Gewaai is afgelopen, woensdag is het aan de vriendjes uit het centrum. Ondanks een verkorte voorbereiding en uitstel is het zondag dan toch zover, onze eerste communicantjes doen hun communie. Om alles in goede banen te laten lopen en helemaal corona-proof te houden hieronder nog enkele afspraken:

  • Er worden voor elke communicant zoveel plaatsen voorbehouden als zijn opgegeven in het formulier dat is ingevuld. Deze plaatsen zijn genummerd, we bezorgen u uw nummer vlak voor de viering.
  • Voor de eerste communicanten uit de school van Gewaai begint de viering om 9H30.
  • Voor de eerste communicanten uit Zutendaal centrum begint de viering om 11H00.
  • We verwachten de communicanten met hun ouders om stipt een kwartier voor de viering begint aan de fietsenstalling onder aan de kerk. Voor de viering word er een groepsfoto gemaakt en het zou fijn zijn als iedereen daarop staat.
  • Zoals eerder aangehaald dient iedereen ouder dan 12 jaar een mondmasker te dragen in de kerk.
  • Zoals beloofd kan de viering online gevolgd worden door de mensen die er nu niet bij kunnen zijn. Je vindt de livestream op de Facebook pagina van de parochie: https://facebook.com/parochiesZutendaal/
  • Om de viering ongestoord te laten verlopen herhalen we nog eens dat er een fotograaf aanwezig is die van elk kind foto’s maakt. Deze foto’s komen integraal op de website.
  • Tijdens de viering staat uw GSM uiteraard uit.

Mochten we je zondag niet persoonlijk spreken willen we je, ondanks alles, alvast via deze weg een hele prettige dag toewensen.

Reacties

Vieringen parochie Zutendaal — 2 reacties

  1. Lang gewacht , en eindelijk is er de mooiste dag voor ieder kind waar het zo naar uit gekeken heeft aan gebroken , de eerste communie voor ieder kind is het zo geweldig dat het toch heeft mogen gaan , bedankt daar voor , ben heel gelukkig dat ik dit nog mag mee maken ,