Eerste communie viering – Zutendaal Praktisch

De laatste repetitie van onze Zutendaalse communicantjes is net afgelopen, nu donderdag is het zover. We weten dat zo’n grote dag altijd wat hectisch is. Duidelijke afspraken en stipte aanwezigheid voorkomen kleine irritaties:

  • Er worden voor elke communicant 2 plaatsen voorbehouden. Deze plaatsen zijn genummerd, we bezorgen u uw nummer vlak voor de viering.
  • We beseffen dat er ook een groot deel van de familie aanwezig wil zijn tijdens de viering. Er zijn voor hun geen plaatsen voorbehouden. Voorafgaand aan de communieviering van 11h00 is er nog de viering van 10h00, deze duurt tot ongeveer 10h45. Mogen wij aan alle sympathisanten vragen de kerk niet te betreden voordat deze viering is afgelopen om deze niet te verstoren?
  • We verwachten de communicanten met hun ouders om 10h45 stipt aan de fietsenstalling onder aan de kerk. Voor de viering word er een groepsfoto gemaakt en het zou fijn zijn als iedereen daar op staat.
  • Om de viering ongestoord te laten verlopen herhalen we nog eens dat er een fotograaf aanwezig is die van elk kind foto’s maakt. Andere fotografen of camera mensen zijn niet gewenst om de viering niet te verstoren.
  • Als u uw GSM al meebrengt dient deze uiteraard uit te staan om dezelfde reden.

Mochten we je donderdag niet persoonlijk spreken willen we je alvast via deze weg een hele prettige dag toewensen.

Tot donderdag,

De werkgroep Eerste communicanten

Reacties zijn gesloten.