Eerste communie Zutendaal

De viering waarnaar we zolang hebben toegewerkt is een mooi hoogtepunt geworden van onze eerste communie weg. We willen jullie via deze weg allemaal feliciteren. We hopen dat jullie verder ook een hele fijne dag hebben beleefd.

Zoals beloofd zijn de foto’s integraal op de website geplaatst. Er is een mogelijkheid voorzien om één of meerdere foto’s af te halen. Als je alle foto’s ineens wil afhalen staat er onderaan een knop “alle afbeeldingen downloaden”. Je vind de foto’s terug onder het  menu “Foto’s“.

We willen ook onze fotografe Eliana via deze weg bedanken voor het op korte termijn in vallen en ons zo’n mooie foto’s te bezorgen. Bedankt Eliana!

Rest mij nog jullie uit te nodigen voor onze dankviering. Het zou heel leuk zijn als we jullie nog een keer samen mogen ontmoeten op zaterdag 15 juni om 18h00 aan de grot in Wiemesmeer.

Reacties zijn gesloten.